Sneak peek

Hei! Nå sitter jeg og klipper å taper å kopierer bilder osv... Tenkte nemmelig at jeg skulle dekorere rommet mitt litt. De fleste som kjenner meg vet jo at jeg er blodfan av Chris Brown, han er jo SÅ fin også har han jo DEN stemmen, så jeg synes han fortjener en plass på veggen min :x skal vise dere når jeg er ferdig.

Fremover

Hei! Nok en gang må jeg si sorry, fordi at jeg er så dårlig blogger... Men jeg LOVER bedre blogging fremover, og det skal jeg holde! Jeg har mange innlegg på lager, og jeg skal virkelig prioritere blogger mer fremover.

Nå sitter jeg på rommet, spiser godsaker, og ser på paradise. Har ingen planer for dagen, kommer sikkert til å bli sittende på rommet i pysjen hele dagen å se på film... Men men, det er jo koslig det og!

Basics

Hei, nå er jeg til Mina, og vi kjeeeeder oss. Jaj, skal snart dra hjem, Veit ikke hva planen er senere, helt sikkert lekser ellerno annet crap..

bildedryss - B&W


konfirmasjon

Hei! Idag hadde broren min konfirmasjon, det er ca en time siden de siste gjestene dro. Det var kjempegøy! minus var at jeg har forstuet foten, og selvfølgelig så dro alle rett til trampolina, ikke så gøy å bare stå å ta bilder å se på.. Men jeg koste meg likevell :-) og Frøy ble igjen, de skal overnatte her i natt, så da blogger jeg i morgan, forhåpentligvis flere ganger. 
inspo

Bursdag

Hei, sorry for null blogging i går! Er på bursdag til Andreas, blogges når jeg kommer hjem :)

Spørsmål

SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET.

 


 

hei! Jeg tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde, jeg forventer selvfsagt ikke så veldig mange spørsmål, men siden jeg har typ null inspirasjon nå, så tenkte jeg at det kunne være gøy. Denne bloggen har jeg jo bare hatt i noen få dager, så jeg har bare ca 20 lesere dagen, men jeg får vel noen få spørsmål :) når vi håpe ... Kanskje jeg svarer på video!a

DITT NAVN
Skriv noe om deg feks hva du heter eller hvor gammel er du, og gjerne besøk den ekte bloggen min, idabiieber.blogg.no <3
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits