10 day's challenge

tenkte jeg skulle ha en sånn 10 days challenge, der jeg skal ha ett innlegg hver dag i ti dager, hvor jeg skal gjøre punktene. Jeg fant listen på sina.blogg.no, men jeg synes noen av tingene var litt kjedelige så jeg tok vekk noen.. ehe. 


// gammelt bilde


♥  day 1: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 2: Noe du savner
♥  day 3: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 4En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 5Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 6: Et bilde av håndskriften din
♥  day 7: 5 ting du ønsker deg
♥  day 8: Noe du er redd for
♥  day 9: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 10: Et bilde av deg selv som barn
littavhvert

hei! først vil jeg begynne med å beklage min så utrolig lange bloggpause. Tror jeg må være verdens værste blogger ellerno, jeg låver jeg skal skjerpe meg! tror jeg droppet bloggingen i helga fordi jeg glemte kameraet hjemme når vi dro på hytta, så hadde jeg så mye å gjøre (det betyr sitte å gomle godis å se på film...)

Jeg kom hjem fra cheerleading for ca. en time siden, var veldig gøy, det var sånn åpen trening eller noe lignende, jeg har veldig lyst til å melde meg på! kjempe koslige folk, godt miljø, også respekterer de at du er ny og aldri har gjort det før, det var ikke noe spesiellt vanskelig, så det er absolutt en sport å anbefale for alle! 

jeg vet hva dere tenker, jeg synes synd på katten og ... 

Good morning may

Herregud våren kommer fort! Jeg synes det var i forrige uke snøen smeltet. Det går fort og plutselig er sommeren her, jeg gleder meg noe sykt! 


Idag har jeg rydda litt på rommet, og vært flink å satt opp nettet på trampolina. Men litt hjelp... hehe. Så kom Solveig, så dro solveig. Sinnsykt deilg med fri og! :) Også har jeg bytta design, skal prøve å få tid til headerbilder i morgen. 

 

Q: Hva brukte du fridagen til?
wings are made to fly

hei, jeg har vært hjemme en liten stund nå, men jeg lovte dere å blogge så jeg må vel gjøre det for det blir for sent. Når jeg kom hjem fra bursdagen, satt jeg og broren min opp trampolina, og etter en liten stund kom solveig opp til meg. Vi hoppet neturligvis på trampolina, så tok jeg meg sammen og blogga. :) ehhe.


smykke - glitter genser - BikBok bukse - Vero Moda deksel - BikBok

Besøk

sorry for null blogging! men jeg har vært litt opptatt.. 

Idag har jeg vært til Frøy, min elskede :** så hadde vi gjester, på middag, familien til den jenta der ↑. Koseliig :D Men nå må jeg stikke. Seeya

 

Svar på spørsmål

Savrene kom til tidligere enn forventet, men jeg hadde ikke noe å gjøre, så hvorfor ikke? tror ikke jeg kommer til å få så veldig mange føere spøesmål uansett.. :)


Noe du savner?

hårfargen min ... :/

kan du ha morning routine video? <3

eh, haha jeg tror ikke det,

digge du Ane farstad?

elsker henne ♥

hvilkde blogga læs du?


Erica - Aurora - Torhild - Betina - Kristine

ka syns du om sisteplass.blogg.no?

nore for seg selv...

ka synes du om mari på paradise?

hun ødelegger ALT!

Si dine topp10 venner!

Ane, Mina, Andrea, Solveig, Malin, Mari, Frøy, Åsa (hvis familie regnes med), Renate.

har du kjæreste?

nop...

fineste 00'ere?

vil ikke nevne noen spesielle, alle er pene på sin egen måte :)

Fineste 99'ere?

les ↑

liker du justin bieber?

Ikke fan.

hvis nei, hvorfor ikke?

jeg vet ikke, jeg bare hang meg ikke med på det der.

hilken artist liker duda?

Chris Brown!

hvor redigerer du bildene dine?

picasa og picmonkey 

Hva liker du best å lese om på blogger? :-)

jeg liker å se på videoer, elsker bilder, klær, noveller, det vanlige :)

kan du ha "kjolene mine" video?

jeg har ikke så mange kjoler, men vi får se 

søndag

sandag, ukas kjedeligste dag. Hver eneste søndag tenker jeg at jeg skal få til å gjøre noe ut av dagen, men det ender alltid opp i koseklærne..

Dagen min har jeg vel egentlig tilbringt med PC'en på fanget og musikk på ørene. Dagen har ikke vært å innholds rik, og jeg har ikke noe inspirasjon. Som betyr at det blir lite blogging også. Skal prøve å være flinkere i morgen! :)


pluss ++

Hyttekos

Tidlig i dag kom Julie på hytta si. Jeg hadde det SÅÅ kjedelig her i går alene. Så det var kos at hun kom. Så har jeg noe å gjøre. Vi sitter egentlig bare å kjeder oss, så det er vel ikke så stor forskjell, men jeg føler meg liksom ikke så ensom lengre!

Sjekk bloggen hennes HER.

 

Stikkord:

syk på en lørdag

Jeg må vel fikse design osv i dag, passer bra at jeg ikke er så travel idag da. Fordi jeg er syk. Julie kommer over snart, så da bør jeg vel egentlig skyndte meg litt...

 

Velkommen til min blogg!

Hei!

Jeg er Tuva, en jente på 12 år fra Malvik. Jeg kommer til å blogge om mest det vanlige, outfits, videoer, hverdag, rett og slett livet jeg lever. På min fritid spiller jeg fotball og er med venner, ikke så spesiellt egentli. Jeg kommer også til å blogge så ofte jeg kan, så jeg håper du liker bloggen min! :-)
DITT NAVN
Skriv noe om deg feks hva du heter eller hvor gammel er du, og gjerne besøk den ekte bloggen min, idabiieber.blogg.no <3
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits