summerlove

hei, jeg veit ikke hva jeg gjør når dette innlegget postes, legner med at jeg er på vei til skolen, er på skolen, eller løper stressa  rundt i huset som en tulling. endelig fått til dette med fonhonds publisering! :DDD I går / dag så var solveig her en liten tur, så måtte hun hjem i 6 tida, og daa bar det seg til fjæra med jentene (Andrea, Stine og ane), grilling (eh, pølser på termos...) og kos.33 grader. happy face! (helt til du brenner ryggen og rompa di tomatrød og alt du gjør er vondt, fml)

Sunny day

Heii! Dagen idag har vært helt ok, bortsett fra at jeg har klart å bli solbrent på baksiden av lårene å på ryggen, å det gjør noe utrolig vondt! Jeg skal passe mye dere på solkremen fra nå av. Nå skinner sola å temperaturen er over 30 grader her i Malvik, looove.Jeg kommer ganske sikkert til å blogge senere i kveld, såå stay tuned :)

19.05.2013

hei, jeg har ikke blogga de to siste dagene, fordi været har vært heeelt fantastisk! sist jeg sjekka var det 27 grader i skyggen, og over 30 i sola. 

Jeg har ikke så veldig mye å si om 17. maien min, utenom at den var helt rævva. Det endte opp med et surfjes...

Nå har jeg sittet inne på rommet i finværet kjempelenge å få prøvd å redigert noen bilder, men det går ikke uansett hva jeg prøver, alle programmene krasjer! Den har brukt en tima på å laste opp snart, så jeg er egentli ganske lei. ikke nok med det, men jeg har klart å brenne meg på ryggen også.

 

etterpå skal vi sikkert grille med naboene, blogges senere i kveld, hvis nettet funker :) 

16. mai

hei! idag var vi på bytur med skolen, har fortsatt vondt i hælene (var så smart å ha på høyhæler...). Gjett om jeg følte meg teit når vi løp fra gate til gate med kart, oppgaveark og blyant i honda. Etter skolen ble jeg med Mari hjem, og nå er Renate her, vi skal ut å håppe på trampo'n nå, så v snakkes! :)

Renate ♥

 

Q

Søndag allerede

hei

Nå sitter jeg på rommet å ser på film å spiser is. Jeg prøver å få med noen. Men ingen vil, foreveralone. Men jeg får sikkert tvingt noen snart... heh

Åsa og Frøy sov her i natt, så når vi våknet gikk vi rett til kake restene fra i går. Så tilbringte vi mesteparten av dagen på trampolina, solveig kom også i noen minutter før vi fikk middagsgjester. Foten er litt bedre, så jeg får til å hoppe, men jeg vil ikke si at den er helt bra. 


30.04.2013

¨hei dere :) nå skal jeg akkurat til å vaske sminkekostene mine, før jeg tar kvelden. tenkte jeg skulle forhonds puplisere et innlegg, sånn at det kommer nor til rett tid i morgen. Skal prøve å få til litt mer variasjon i innleggene mine fremover, har merket at bloggen min er ganske uintresang.. 

:

 

Torsdag

heii! 

igår var jeg ikke så veldig keen på å blogge, såå jeg lot det være. ops. Så var jeg på meråker i går (på eller i?), å spillte fotballkamp! det går ganske bra for oss :) 

v-tegn periode. yayy.

så har jeg fått reggis, nedtur, gjøre ikke vondt eller noe, men jeg får ikke til å smile... haha fåkke til no duckface heller, flaks for dere.


                                                                                                                                       mislykket smil. 

DITT NAVN
Skriv noe om deg feks hva du heter eller hvor gammel er du, og gjerne besøk den ekte bloggen min, idabiieber.blogg.no <3
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits