Basics

Hei, nå er jeg til Mina, og vi kjeeeeder oss. Jaj, skal snart dra hjem, Veit ikke hva planen er senere, helt sikkert lekser ellerno annet crap..

summerlove

hei, jeg veit ikke hva jeg gjør når dette innlegget postes, legner med at jeg er på vei til skolen, er på skolen, eller løper stressa  rundt i huset som en tulling. endelig fått til dette med fonhonds publisering! :DDD I går / dag så var solveig her en liten tur, så måtte hun hjem i 6 tida, og daa bar det seg til fjæra med jentene (Andrea, Stine og ane), grilling (eh, pølser på termos...) og kos.33 grader. happy face! (helt til du brenner ryggen og rompa di tomatrød og alt du gjør er vondt, fml)

Sunny day

Heii! Dagen idag har vært helt ok, bortsett fra at jeg har klart å bli solbrent på baksiden av lårene å på ryggen, å det gjør noe utrolig vondt! Jeg skal passe mye dere på solkremen fra nå av. Nå skinner sola å temperaturen er over 30 grader her i Malvik, looove.Jeg kommer ganske sikkert til å blogge senere i kveld, såå stay tuned :)

bildedryss - B&W


19.05.2013

hei, jeg har ikke blogga de to siste dagene, fordi været har vært heeelt fantastisk! sist jeg sjekka var det 27 grader i skyggen, og over 30 i sola. 

Jeg har ikke så veldig mye å si om 17. maien min, utenom at den var helt rævva. Det endte opp med et surfjes...

Nå har jeg sittet inne på rommet i finværet kjempelenge å få prøvd å redigert noen bilder, men det går ikke uansett hva jeg prøver, alle programmene krasjer! Den har brukt en tima på å laste opp snart, så jeg er egentli ganske lei. ikke nok med det, men jeg har klart å brenne meg på ryggen også.

 

etterpå skal vi sikkert grille med naboene, blogges senere i kveld, hvis nettet funker :) 

16. mai

hei! idag var vi på bytur med skolen, har fortsatt vondt i hælene (var så smart å ha på høyhæler...). Gjett om jeg følte meg teit når vi løp fra gate til gate med kart, oppgaveark og blyant i honda. Etter skolen ble jeg med Mari hjem, og nå er Renate her, vi skal ut å håppe på trampo'n nå, så v snakkes! :)

Renate ♥

 

Q

pakke i posen

hei igjenn, rett etter at jeg postet forrige innlegg fikk jeg en pakke, som jeg bestillte for en stund siden, fra sheinside.com. haha jeg orket ikke å begynne med å ta bilder av pakken siden jeg var så spent så jeg bare rev den opp... haha? det er to gensere, egentli er de dritstygge, men samtidig sykt kule. de kommer til å bli brukt mye. :)

headeren min er helt sinnsykt stygg, jeg vet, jeg skal prøve å ta headerbilder i nermeste fremtid. 

littavhvert

hei! først vil jeg begynne med å beklage min så utrolig lange bloggpause. Tror jeg må være verdens værste blogger ellerno, jeg låver jeg skal skjerpe meg! tror jeg droppet bloggingen i helga fordi jeg glemte kameraet hjemme når vi dro på hytta, så hadde jeg så mye å gjøre (det betyr sitte å gomle godis å se på film...)

Jeg kom hjem fra cheerleading for ca. en time siden, var veldig gøy, det var sånn åpen trening eller noe lignende, jeg har veldig lyst til å melde meg på! kjempe koslige folk, godt miljø, også respekterer de at du er ny og aldri har gjort det før, det var ikke noe spesiellt vanskelig, så det er absolutt en sport å anbefale for alle! 

jeg vet hva dere tenker, jeg synes synd på katten og ... 

wantsjeg har mista alle linkene, ops


Søndag allerede

hei

Nå sitter jeg på rommet å ser på film å spiser is. Jeg prøver å få med noen. Men ingen vil, foreveralone. Men jeg får sikkert tvingt noen snart... heh

Åsa og Frøy sov her i natt, så når vi våknet gikk vi rett til kake restene fra i går. Så tilbringte vi mesteparten av dagen på trampolina, solveig kom også i noen minutter før vi fikk middagsgjester. Foten er litt bedre, så jeg får til å hoppe, men jeg vil ikke si at den er helt bra. 


konfirmasjon

Hei! Idag hadde broren min konfirmasjon, det er ca en time siden de siste gjestene dro. Det var kjempegøy! minus var at jeg har forstuet foten, og selvfølgelig så dro alle rett til trampolina, ikke så gøy å bare stå å ta bilder å se på.. Men jeg koste meg likevell :-) og Frøy ble igjen, de skal overnatte her i natt, så da blogger jeg i morgan, forhåpentligvis flere ganger. 
inspo

dangens antrekk #2hettejakke - Cubus topp - H&M bukse - evetikk klokke -  vet ikke

Good morning may

Herregud våren kommer fort! Jeg synes det var i forrige uke snøen smeltet. Det går fort og plutselig er sommeren her, jeg gleder meg noe sykt! 


Idag har jeg rydda litt på rommet, og vært flink å satt opp nettet på trampolina. Men litt hjelp... hehe. Så kom Solveig, så dro solveig. Sinnsykt deilg med fri og! :) Også har jeg bytta design, skal prøve å få tid til headerbilder i morgen. 

 

Q: Hva brukte du fridagen til?


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mai 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • diverse
 • hverdag
 • klær, mote, sminke

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits