day 6// noe du gleder deg til

Jeg gleder meg SYKT til Lil Wayne konserten den 25. oktiber i Oslo spektrum. Jeg bare digger han. Kommer til å bli sykt kult! :DDD

Også gleder jeg meg selvfølgelig til someren 2013, hvor jeg blant annet skal til Frankrike, tyskland, italia og liseberg fornøyelsespark! 

- Tuva

hvilket antrekk?

hei! jeg skal på bursdag på tirsdag, og jeg vet ikke hva jeg skal hapå meg... Jeg har to ting jeg vil velge mellom, og jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg å velge? :)

bildene ble ikke så bra, fordi det er kjeme dårlig lys på rommet mitt, såå har jeg ikke tid til å redigere de nå. sorry.

antrekk 1antrekk 2


day 5// et bilde av deg tatt i dag

litt vell mye redigering, men idag så jeg helt forferdelig ut hele dagen. Fordi vi har hatt øving til ett skuespill på skolen, hvor jeg skal spille barbie. Og jeg hadde hestehale midt oppå hodet, knallrosa lepper, BLÅ øyeskygge helt opp til bryna og rosa tights og leggings. haha jeg så ikke ut! (dette ble et lite problem når jeg ble avbrutt midt i øvingaog skulle til tannlegen..) så redigeringen var virkelig nødvendig. 

day 4// et sted du vil dra

Haha jeg kan ikke velge ET sted? jeg har minst 10 plasser jeg måtte velge mellom, men så ble det litt vanskelig .. Så jeg måtte velge to, haha.


MIAMIhar SÅÅÅÅ lyst å dra til Miami!!! det er jo perfekt der, tror jeg. haha, har aldri vært der. Med shopping OG strender. Heaven


Bora Bora hærregud så fint! det er perfekt! (i følge bilder, haha) bortsett fra insektene, haine og alle du skumle fiskene... haha jeg er litt pysete når det gjelder levende skapninger jeg ikke vet hva er :x hahaha

Sneak peek

Hei! Nå sitter jeg og klipper å taper å kopierer bilder osv... Tenkte nemmelig at jeg skulle dekorere rommet mitt litt. De fleste som kjenner meg vet jo at jeg er blodfan av Chris Brown, han er jo SÅ fin også har han jo DEN stemmen, så jeg synes han fortjener en plass på veggen min :x skal vise dere når jeg er ferdig.

day 3// mine 3 favoritt sanger

hei :) nå skal jeg bare slenge inn day 3 raskt, fordi jeg skal på kamp snart. Fotball kamp ett sted langt unna tror jeg, ehe. så må skyndte meg.. men her er mine tre favoritt sanger ihvertfall :D

 

invincible - secret sebastian
where you are - Jay Sean

'the other side - Jason Derulo

day 2// noe du savner

Denne var faktisk veldig vanskelig, det er mye jeg savner. Men hvis jeg må velge må det bli sommeren 2011 Gran Canaria, Anfi, vet ikke hva det var med den plassen, men den er bare helt fantastisk! Har så lyst å dra tilbake dit! dypt savnet... 


day 1// blogger jeg leser

matholck.blogg.no


l0ve.blogg.no

 

torhiiild.blogg.nostina.blogg.no

 

'bysanni.blogg.no

 

 

10 day's challenge

tenkte jeg skulle ha en sånn 10 days challenge, der jeg skal ha ett innlegg hver dag i ti dager, hvor jeg skal gjøre punktene. Jeg fant listen på sina.blogg.no, men jeg synes noen av tingene var litt kjedelige så jeg tok vekk noen.. ehe. 


// gammelt bilde


♥  day 1: bloggene du leser
♥  day 2: Noe du savner
♥  day 3: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 4et sted du vil dra
♥  day 5Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 6: noe du gleder deg til
♥  day 7: 5 ting du ønsker deg
♥  day 8: et bilde av håndskriften din
♥  day 9: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 10: Et bilde av deg selv som barn
innkjøp i det siste // nå

hei der

nå er jeg akkurat ferdig med burgerking burgeren min, å koser meg med jordber i sjokolade på rommet  og leter etter enda en film jeg kan se, etter de to jeg allerede har sett.. så jeg tenkte å vise dere mine innkjøp i det siste, er ikke så mye, men det er nok :)

INNKJØPENE:

1. Shorts - BikBok (199,- salg) 2. Bikini - Cubus (79,- per del, salg) 3. Genser - H&M (50,- salg) 4. Topp/ Singlett - BikBok (49,- salg)

det er en bikini til, lik som den rosa bare i hvit med blonder, dere får garantert se den her på bloggen i sommer :)


1 ↑

3 ↑

4↑

Fremover

Hei! Nok en gang må jeg si sorry, fordi at jeg er så dårlig blogger... Men jeg LOVER bedre blogging fremover, og det skal jeg holde! Jeg har mange innlegg på lager, og jeg skal virkelig prioritere blogger mer fremover.

Nå sitter jeg på rommet, spiser godsaker, og ser på paradise. Har ingen planer for dagen, kommer sikkert til å bli sittende på rommet i pysjen hele dagen å se på film... Men men, det er jo koslig det og!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • 10 days challenge
 • bilder
 • Blogg
 • diverse
 • hverdag
 • klær, mote, sminke

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits